Sobno kolo

Sobno kolo in zimska rekreacija

Menjava službe je bila zame stresna in vedela sem, da moram poskrbeti zase tako, da bom saj nekaj časa čez dan poskrbela za gibanje. Imela pa sem težavo, ker mi ni bilo do skupinskih vadb, fitnesa in tako dalje. Bila je zima in za kolo ni bilo primerno, kar je mene sicer veselilo. Tako sem premišljevala, kako bi pozimi gibala in se odločila za sobno kolo

Nisem bila sicer prepričana, ali ga bom res uporabljala, zato sem ga šla kupit z težavo. Vedela pa sem, da moram gibati, ker drugače ne bom zdrava. Nova služba je bila zahtevna in morala sem veliko delati. Tako sem skrbi od službe pogosto nosila tudi domov, kar pa ni bilo dobro. Tako sem vedela, da mi bo sobno kolo pomagalo. 

Ker zvečer rada pogledam kakšen dober film, sem si sobno kolo namestila tik pred televizijo. Tako je bil moj plan, da grem na sobno kolo in zraven gledam film. Prvi in drugi dan sem prav uživala, tretji dan pa me je vse bolelo, tako da sem morala narediti pavzo. Tako sem videla, kako sem utrujena in kako nujno potrebno je, da se gibam. Še dobro, da sem kupila sobno kolo, tako bom lahko gibala na toplem celo zimo in bila spomladi pripravljena na kolo. Sicer imam električno kolo, ker mi je v užitek. Odkar ga imam mi je res fajn. Poleti kolesarim vsaki večer. Obožujem kolo. Tako mi sedaj še kako prav pride električno kolo. 

Sobno kolo in zimska rekreacija

Moje telo se bo navadilo in tako bom začela uživati. Najbolj pa sem srečna, ker ne rabim nikamor in lahko gibam. Sobno kolo je zato idealna rešitev. Resnično lahko poskrbimo za naše telo v takšni meri, da se boljše počutimo in imamo boljši imunski sistem. Sama bom sobno kolo uporabljala tako dolgo, dokler zunaj ne bodo primerne temperature za prvo kolesarsko turo.