Citroen

Citroen je odličen nakup, vsaj tako meni veliko ljudi

S prijateljico sva se že dolgo pogovarjali o tem da bi šle po dolgem času spet na kavo. Problem je le v tem da živiva na dveh različnih koncih in se težko ujameva s časom. Končno je prišla ta priložnost, da se dobiva. Zmenile sva se tako, da me pride ona iskati z avtom na železniško postajo in se skupaj zapeljeva do kavarne, kjer greva potem na kavo.

Citroen je odličen nakup, vsaj tako meni veliko ljudi

Ko me je prišla iskati je prišla z novi avtomobilom Citroen. Nisem vedela točno v katerem avtu bo, saj mi je samo povedala da me pobere z novi avto, tako da sem težko zasledila. Ko se videla nek beli Citroen, sem pogledala malo bolje in res je bila ona v avtomobilu. Končno sva prišle do kavarne, kjer sva se usedli, naročili kavo in mi je končno povedala to svojo dogodivščino z novim avtom. Povedala mi je da je kupila novi avto Citroen in da je z njem res zelo zadovoljna. Je ravno prav za njo. Ne potrebuje veliko in ta avto Citroen ji ponuja vse to in še več. Res je vesela, da se je tako odločila. Sedaj ko vozi avto, se počuti varnejšo in tudi z veseljem vozi. Ni je strah ničesar in počuti se varno. Vse to pa je seveda tudi iskala v novem avto in to je na koncu tudi dobila.

Skoraj cel čas ko sva bile na kavi mi je govorila o tem kako je zadovoljna z tem novim avtom Citroen. Povedala mi je tudi, da ji je ta avto predlagal oče, saj ga je včasih vozil in je bil tudi on zadovoljen z njim. Vzela ga je za beseda in kupila Citroen avto in z njem je res zadovoljna.

Na koncu mi je lepo še ponudila, da me pelje domov. Lepo sva uživale v vožnji in poslušale glasbo celo pot do mojega doma.