Nepremičnine Primorska

Nekaj posebnega so nepremičnine Primorska in menim, da kar vedno bodo

Poletje je tu in čas za raziskovanje obale ter občudovanje razgledov, ki jih nudijo nepremičnine Primorska s svojo arhitekturo. Od nekdaj sem oboževala primorsko. Narava, morje, življenjski stil in seveda njihove hiše. Vse njihove hiše vsebujejo neko posebno toplino, ob kateri takoj veš, da spadajo med nepremičnine primorska, ker so tako izrazite po svoji arhitekturi. Od podeželskih hiš in vil ter do staro meščanskih hiš v jedrih starih delov mest. Resnična paša za oči, no vsaj za moje.

Takoj bi živela v kakšni takšni hiši, ki ima velik vrt in kamnite stene. Nekoč sem obiskala prijateljico, ki je živela v hiši na obali v točno taki hiši. Cela je bila zgrajena iz kamnov. Stene so bile debelejše kakor običajno. Kar je pa pomenilo, da poleti niso nikoli imeli nobene vročine v notranjosti. Počutje pa seveda mnogo boljše kakor v kateri koli hiši, v kateri sem bila do takrat in tudi po tem. Res imajo nepremičnine Primorska poseben okus, ki je zelo povezan z naravo, in meni osebno mnogo bolj blizu kakor kakšen hladen minimalističen stil. Mi je tudi minimalizem lep, če je lepo in stilsko povezan z naravo.

Včasih bi se kar najraje preselila na obalo, ampak nisem še tam, da bi si lahko privoščila karkoli, kar sodi med nepremičnine Primorska, ker je vseeno nekaj, kar ni ravno za vsakogar. Ampak nikoli se ne ve.

Komaj čakam, da grem za nekaj dni zopet tja in raziščem kakšno staro mesto ter občudujem okolico in ljudi ter dobim kakšno inspiracijo. Imam zelo rada tudi naravo za inspiracijo, ki mi seveda daje nekaj popolnoma drugega. Poleg tega pa potrebujem še nekaj kar lahko dobim le v starih delih mest. Vsak ima nekaj stvari, ki ga navdušujejo in med moje te stvari zagotovo sodijo nepremičnine Primorska, saj se zelo dobro počutim že samo, ko sem sredi njih.